• Facebook - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Αρχιτέκτονες

Γιατί Portex?

Σε μία συνεχώς εξελισσόμενη βιομηχανία που επηρεάζεται από σχεδιαστικές τάσεις είναι σημαντικό ότι αυτό που παραμένει είναι αξιόπιστο και ικανοποιεί τις ανάγκες από ένα ποικίλο κοινό. Η Portex το κάνει αυτό καθώς προσφέρουμε ένα προϊόν κατασκευασμένο με εμπειρία τεσσάρων δεκαετιών να αντέχει στην πάροδο του χρόνου, με βάση της προδιαγραφές και τον τύπο διακόσμησης του χώρου, διατηρώντας πάντα το ενδιαφέρον των επαγγελματιών στην βιομηχανία κατασκευής και του σχεδίου.

Οι πόρτες μας κατασκευάζονται με Α ποιότητας mdf και υλικά από πεύκο, στοχεύοντας την αντοχή στην χρήση και στην πάροδο του χρόνου. Όπου πρέπει να υπολογίζεται η αισθητική, η Portex είναι πρωτοπόρος στην βιομηχανία κατασκευής, καθώς είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε προϊόντα ειδικών προδιαγραφών πέραν των τυποποιημένων μοντέλων πόρτας. 

Οι πόρτες μας υφίστανται μία σειρά από επιθεωρήσεις πριν την παράδοση και διανέμονται προσεκτικά πακεταρισμένες με προστατευτικό υλικό, περικαλυμμένες εσωτερικά σε ξύλινο κουτί, για την εξασφάλιση ασφαλούς άφιξης.

Αρχιτέκτονες

Η Portex είναι μία σοβαρή επιλογή ανάμεσα στους αρχιτέκτονες επειδή μπορούν να εκτιμήσουν την τέχνη και πρακτική λειτουργικότητα που εμπεριέχεται μέσα σε κάθε πόρτα μας και στα παρελκόμενα συνοδευτικά εξαρτήματα και αξεσουάρ, αρχιτέκτονες κατά το επάγγελμα, είναι δημιουργοί και βασίζονται σε σχολαστική λεπτομέρεια .

Οι πόρτες μας είναι κατασκευασμένες επί παραγγελία για να αγκυροβολήσουν οποιοδήποτε χώρο που δίνεται και προσφέρουν μία γενναιόδωρη επιλογή από σχέδια που ερμηνεύουν ακόμη και τον πιο επιλεκτικό επαγγελματία αρχιτέκτονα. 

Σχεδιαστές - Διακοσμητές

Η Portex είναι η πλέον αξιόπιστη λύση  για τους σχεδιαστές - διακοσμητές που επιθυμούν να προσφέρουν λειτουργικότητα και αισθητική στους καλλιεργημένους και συνειδητοποιημένους πελάτες σε πολύ χαμηλό κόστος. Με μία τεράστια καλλιτεχνικά ραφινάτη συλλογή, οι σχεδιαστές μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών και να βασιστούν στην Portex για την ομαλή πραγματοποίηση των παραγγελιών τους.

Εργολάβοι

Η Portex είναι μια ορθή επιδοκιμασία ανάμεσα στους εργολάβους για αρκετούς λόγους. Καταρχήν, ο εργολάβος που ανησυχεί για τον χρόνο, ωφελείται από μία συντόμευση του χρόνου παράδοσης παραγγελίας από 2-4 εβδομάδες σε όλα τα τυποποιημένα μοντέλα της γραμμής παραγωγής. Κατά δεύτερον οι εργολάβοι μπορούν να αναμεταδίδουν σε ορθή παραμετροποίηση των διαστάσεων της πόρτας για να παρέχουν μία αξιόπιστη εφαρμογή σε οποιοδήποτε άνοιγμα πόρτας.

Η ευελιξία σχεδιασμού του κασώματος και των περβαζιών μας, επιτρέπει την κάλυψη ανισόπαχης τοιχοποιίας χωρίς δευτερεύουσες προσαρμογές και επίσης διευκολύνει και τυχόν αντικαταστάσεις σε ήδη τελειωμένους χώρους.

Τελικά η Portex είναι μία λογική επιλογή ανάμεσα στους εργολάβους εξ αιτίας της συνολικής συσκευασίας κατά την παράδοση. Όλες οι πόρτες από την Portex έρχονται με τα ακόλουθα : κάσωμα της πόρτας με μονωτικό λάστιχο, μεντεσέδες και κλειδαριά ήδη εγκατεστημένα, χερούλι (προαιρετικό).

Ιδιοκτήτης

Ο απόλυτος δέκτης της υψηλής ποιότητας που προσφέρεται από την Portex είναι ο ιδιοκτήτης - αγοραστής. Η προσοχή μας εστιάζει στο να παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας μία υγιή εμπειρία που ξεπερνάει κατά πολύ ότι θα περίμενε κάποιος από ένα εργοστάσιο κατασκευής πόρτας. Στην Portex γνωρίζουμε ότι η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη αρχίζει και τελειώνει με την εξαιρετική εξυπηρέτηση και γιαυτό έχουμε εξαντλήσει κάθε γνωστή πηγή, διαθέσιμη στην διεθνή βιομηχανία σπιτιού και σχεδίου με σκοπό να προλαβαίνουμε τις ανάγκες ακόμη και του πιο προσανατολισμένου πελάτη.

Χωρίς αμφιβολία η Portex αποδεικνύει ότι είναι μία σταθερή επιλογή ανάμεσα σε εκείνες που συνδυάζουν την δυναμική της επιλογής, την ποιότητα, την οικονομική δυνατότητα, την λειτουργικότητα και την αισθητική με την εγγύηση μίας μακροχρόνιας επιχειρηματικής ακεραιότητας.